Klarar mig knappt för att..

..min mobil gick tyvärr sönder hemma hos Jimmi i måndags, så har haft lite klydd med det nu dom två senaste dagarna faktiskt. Har liksom förtillfället en rikigt gammal mobil utan T9 hah ..men ska förmodligen lämna in den och se om den går att fixa nu i veckan, annars får jag väl köpa en ny liten älskling! Så om någon kan tipa om en rikigt snygg och bra mobil fall i fall hade det varit rikigt snällt.

riktiga vänner har man alltid kul med!

Det blev en underbart trevlig kväll hemma hos Jimmi igår, vi var tre tjejer och ungefär tio killar och som ni ser i inlägget under så skulle jag sova i Tygelsjö men det blev lite ändrade planer och vi sov kvar hemma hos Jimmi hihi .. And all the crazy shit I did tonight those will be the best memories, somnade halv åtta imorse så är ganska slut i huvudet nu haha. Så ikväll, eller om ungefär 45 minuter så kommer några utav mina 4 närmaste tjejvänner hit och myser med mig hih, kan behöva ta det lungt några dagar nu och speciellt i kväll efter allt igår haha! ..men vem vet? jag har ju lov och då får man passa på!

nu är det slut på dom slappa kvällarna!

Efter att ha tagit det lungt nu två dagar i rad så beger jag mig hem till Jimmi i Höllviken med Felicia och Elin ikväll på chillkrök, sedan sover jag antagligen i Tygelsjö. Så det kommer att bli en nice kväll I think! ..


Dagens outfit

 

Så här ser jag ut idag, visst är det snyggt? .. Mysfinklätt, det passar till det mesta och till mig idag! 

Bilder sen en trevlig kväll igår!


Oscar och jag ♥


Helena och Kim ♥


Jag och Jakob ♥


Ett gäng trevliga pojkar ♥


Oscar och Rebecca ♥


Emma, Rebecca, Linnéa, Mikaela och Emilia ♥


Fredrik, David, Helena, Mikaela och Felicia ♥


Hanna, Felicia och Emilia ♥


Spelbordet med en massa folk runt om kring haha ♥


behöver ta det lungt idag för..

..herregud säger jag bara, jag var rikigt borta igår men roligt hade jag haha .. Det är idag som det är mindre roligt tyvärr men sånt får man ju ta, hm? Skulle egentligen ha festat idag igen men valde att avstå för mår inte riktigt bra, så ska snart mysa i tvsoffan och se en film med min älskade mamma.

Bilder kommer


däckar redan innan festen

Hm? fick mens idag, hoppas att ni alla antecknar haha.. Nej men allvar, ser ändå framemot kvällen eftersom jag vet att den kommer bli rikigt lyckad oavsätt vad. Är inte lika taggad längre i och med att jag har en sån mensvärk men det kommer såklart fram mot kvällen. I know that. Så nu ska jag ta några piller och gå och lägga mig hah, sen fixa en massa när jag vaknar. Man har ju alltid så mycket att fixa innan utgång.

bara man vill så går allt!

Jag har velat ha en hund ända sedan jag var två år gammal, men självklart så fick jag ju inte det eftersom det var och är ett otroligt stort ansvar och jag skulle aldig ha klarat av det då hah. Ville ha en Howavart, som min morbror hade och har just nu. Det är en tysk vakt och brukshund som är väldigt domminat och vacker. I alla fall så tycke min pappa att det var en förstor hund och att jag aldig skulle klara av den rasen. Han ville inte ha en hund överhuvudtaget, så jag tjatade till mig en katt som jag snart har haft i 5 år istället haha (Tiger). Men så fel han har haft om att jag "aldig skulle kunna klara av den rasen" Min mobror har varit så snäll att låna ut sin fina hund (Teddy) till mig så många gåner eftersom jag inte hade en egen och vi har fått mycket fina kritiker av dommare och kursledare. Att vi är ett perfekt team! Det var då pappa börja tänka lite, sådär 12 år efter bara, inte alls efter liksom .. Vi började planera när jag var 14år gammal om att skaffa en hund men inte en Howavart för pappa stod fast vi beslutet plus att han tyckte att vårat hur var "förlitet" för en sån stor bjässe. Det var då jag börja leta efter hundraser som efterlikna min drömhund och till slut hitta jag en. Nova scotia duck tolling retriver och nu 2 år senare är jag ägare till en fin liten hane på 1 år. Resan hit har varit lång men jag lyckades uppfylla min dröm och nu har jag skaffat mig nya. Så det jag vill säga med detta inlägget är att ingenting är omöjligt.

   
(Bilder på mig och Teddy sen 2008)

 
(Till vänster min bondkatt Tiger och till höher min tollare Buzz)


tröstäter!

När man som minst vill att saker ska inträffa så händer det, har inte haft mens på 5 veckor nu och sitter med "mensont" i magen, eller njeee så kan jag ju inte utrycka mig men är nästan helt säker på att jag kommer få det innan denna veckan är slut och det är ju typiskt. Jag menar, jag ska festa hela helgen och vill ju känna mig pigg, glad och fräch haha men det löser sig nog i alla fall. När man dansar eller vad man än gör, typ tränar så brukar ju mensvärk gå över och kommer antagligen att dansa mycket imorgon och på lördag. Plus att trevligt folk piggar upp stämmningen, så jag lär ju knappast veta om att jag har mens ..

DVS FALL I FALL JAG FÅR DET, BUT I DON'T HOPE SO!

 '
(Så sitter och tröstäter med chokladpudding bara för att få upp den negativa stämningem haha, usch ja!)


missa inte mitt program nu vid nio på tv!

Klockan börjar närma sig nio och ett av mina favorit program börjar på kalan5. Yes, that's right greys anatomy är det som jag talar om och visst är det underbart att kolla på, hur kan man inte tycka det liksom? ..Så ska slå mig ner i tvsoffan nu och njuta av att se ett bra avsnitt


visst har jag ett bra argument!?

Det känns verkligen underbart att kunna släppa taget, lämna saker bakom sig och gå vidare utan att må dåligt. Jag har insett att det förflutna inte betyder ett dugg för mig längre och jag börjar faktiskt att älska det. Det är så skönt att inte behöva oroa sig för saker som man egentligen visste aldrig skulle inträffa och det är rikigt härligt att blicka tillbaka i sitt minne utan att behöva bli ledsen och se ner på sig själv. Det ger mycket mer när man vänder det negativa till något positivt i stället för tvärt om och det är tackvare det som jag är en mycket starkare person idag än vad jag var förr. Det finns liksom ingen som vinner på att stanna kvar i något som man tycker är obehagligt och ingen som förlorar på att lämna det iheller ..

Jag ser framemot saker som var för mig ett hinder innan och jag böjar att älska det! 


det blir en spännande tvtitt för..

..dating in the dak börjar nu och jag ska sätta mig i tvsoffan för att kolla på skiten. Jag har alltid sagt att aldrig, verkligen aldrig skulle kunna vara med i någon dokusåpa på tv. Inte när det gäller kärlek i alla fall men detta programet är faktist något som jag skulle kunna tänka mig att prova och som jag tror att många andra också hade kunnat tänka sig (bara för sakens skull) .. det verkar ju spännande liksom!

Så vad säger ni mina bloggläsare, hade ni kunnat vara med och är det bra tv enligt er?


vill helst vara ledig helatiden!

Har inte varit i skolan sedan i onsdags förra veckan men gick faktiskt dit idag och har bara 3 dagar kvar tills det är lov, så det är rikigt nice. Helgen ser dessutom underbar ut, bara en massa festande och övernattningar så det kan inte bli mycket bättre ellerhur?  ..en perfekt start liksom! 

lyssnar kanske snart på mozart?

Kom hem igår men hann inte göra speciellt mycket, minst blogga. Somna liksom ganska så snabbt och så kan det gå när man har hållt igång en hel helg och knappt sovit något. Då blir man rätt så trött faktiskt. Är fortfarande trött haha .. Så ska snart gå och ta en härlig ducsh sen gå och lägga mig hihi. Egentligen helt sjukt för är en 24 timmars människa hah. Ni vet en sån som kan vara uppe dygnet runt? Men ska somna in med musik i öronen och bara njuta alldeles strax och det känns redan nu underbart! När man är så sjukt trött som jag är just nu och har varit sen i fredags så finns det inget bättre än att sova, tro mig. Genom att somna med musik är också ett strot plus och det sägs att man blir smart med haha!

Så om ni vet någon bra låt eller har någon favorit, so tell me..

 

14:00 säger jag hejdå till malmö!

Har rätt så mycket att fixa nu innan jag blir hämtad utav Linda och Annika men ska förmodligen hinna med allt. Ser faktiskt väldigt mycket fram emot att åka iväg med min hund på det här sättet, vi har liksom aldig gjort något som liknar detta tillsammas innan eftersom han bara är ett år. Så ska bli jätteroligt att se hur han klarar av det men det ska inte vara några problem eftersom vi har tränat här hemma ganska ofta. Mest jag som är lite smånervös haha .. Har dessutom aldrig varit i Blekingen I think.


hah, vilket kacklande!

Riktig vänskap tar aldrig slut, det kan gå år men riktig vänskap finns alltid kvar oavsätt vad. Jag menar om man flyttar, då skickar man brev eller hörs på telefon och kanske bestämmer träff om det inte är för långt i mellan men då finns det ju alltid något som heter "semester" I riktig vänskap finns det ingenting som hotar eller gör ont, för i riktig vänskap är allting bra och man litar på varandra till 100%. Det är ingen som sviker, gör en besviken eller snackar en massa skit. Man är rikigt ärliga mot varandra och säger alltid sanningen, det som är bäst helt enkelt. Lögner leder ingenstans, man kommer liksom stå kvar själv om man är lögnaren. I riktig vänskap skrattar man med varandra och inte åt varandra. Varje dag i riktig vänskap gör en glad och förväntansfull. Man ser fram emot att träffa varandra!

Jag har erfaranhet av båda varianterna, dvs "riktig vänskap" och "falsk vänskap" Och ja, jag är bara 16 år men det är ju i tonåren som det händer som mest mellan ens vänner, ellerhur? Man vet vem man kan lita på och vem man inte kan lita på. Vem som snackar skit och vem som alltid ger en sanna ord öga mot öga. Falska förhoppningar gör en så besviken att det inte är sant, det finns nog inget värre faktiskt. Ni vet när man längtar efter något så pass mycket och får klara besked på att det ska inträffa, sen bara skiter allt sig? Det är just det som kallas falska förhoppningar och hur mycket är man till vän om man lovar och lovar men ingenting händer? Tex: Om man bråkar, då lovar man att "detta ska inte hända igen!" nästa vecka har de redan hänt! Snacka om vänskap alltså, haha.. Då är det lika bra att kasta den vännen i närmaste soptunna och inte öppna locket för den personen igen! Det kvittar liksom hur mycket dom än ber.

Så blir rikigt glad när jag sitter och hör på min mamma och hennes vänner, när dom skrattar och berättar gammla minnen för varandra. Det är det som är riktig vänskap och det är det som håller i längden. Jag menar, dom har hållt ihop sedan högstadiet och känner varandra bättre än sig själva nästan. Det är verkligen roligt att se, tänka sig fram några år och hoppas på att det en dag blir en själv.

Mina vänner är verkligen betydelsefulla för mig och det finns vissa som jag skulle kunna göra allt för!


tjejkväll för mamma

Ska snart möta upp pappa i Limhamn för att åka och handla lite kläder med honom, nice liksom Sen när han släpper av mig hemma lär mamma ha huset fullt av massa gammla tjejvänner från högstadiet. Så kommer knappt att hinna snacka med henne innan jag åker imorgon *suck* ..

Måste också hålla kontakt med alla mina underbara vänner senare i livet!


En underbar dag, visst?

Hinner inte blogga så mycket idag I think. Har liksom väldigt mycket att göra, måste plugga som satan för att kunna uppnå dom betyg som jag strävar efter och det gör man inte vid datan, ellerhur? Ska börja småpacka inför helgen också, så att jag icke glömmer något.  Vilket jag kasnke gör annars haha. Har i stort sätt väldigt mycket att göra hela veckan tyvärr, känns rätt så stressigt om jag ska vara ärlig. Hm?..

stackars liten..

Var på djursjukhuset innan idag med min fina hund eftersom han har tappat så mycket i vikt den senaste tiden och fått tillbaka sin hudinfektion (som han hade för ungefär tre veckor sedan) Och vi kom nu fram till att det var kloret från bassängen när han har varit och simmat. Han tål det alltså inte, attans också Men huvudsaken är att han mår bra och han kommer att må ännu bättre tackvare medicinerna och krämerna! Det är dyrt men han är faktiskt värd det bästa ..plus att när man ändå är på djursjukhuset och har lagt ut pengar finns det alltid någonting mer att köpa förutom mediciner. Handlade hem lite annat smått och gått till min älskling också, bland annat ett nytt koppel, ny mat, två nya leksaker och hundgodis! ..så får hoppas på att det piggar upp honom lite under dessa dagarna, annars gör helgen det när vi ska på jaktinternat i Blekinge! Vilket vi båda ser fram emot och det ger ingen skada!

 
Jag och Buzz just nu som inväntar "Dating in the dark" framför tvn, hihi ser riktigt mysigt ut va?

hej viktväktarna?

Sitter just nu och äter en jättegod kycklingsallad som jag har gjort själv, nyttigt och bra!..

 


lite bilder sen i fredags innan utgång!


Emil, Love, Jag, Felicia och HelenaY


Emil, Jag, Jimmi och ryggen på FeliciaY


En galen Sofie och en Felicia som är helt borta, hah!Y

klädstången får första pris!

Självklart måste jag tipsa er/mina bloggläsare om något som är underbart att ha. Jag menar att vika ihop sina kläder och lägga dom osynligt i gardroben är sorligt! Det är mycket snyggare att kuna visa upp dom och låta andra se. Dvs att hänga upp dom på exempelvis en klädstång eller något liknande. Både för att kunna få inspiration utav andra och för att kunna se vad det är för person det är som man verkligen känner, för klädstilen på en person är bland det första man ser och bland det första som man börjar tycka om ..

 Så det är ju klart att jag har en klädstång på mitt rum och visst är det snyggare, right?

 
(Finns att köpa på ikea, där min kommer ifrån. Ilva eller vilket möbelvarohus som helst. So good luck!)


tillbaka från lund och..

..det tog faktiskt rätt lång tid men så kan det gå när jag och mamma är ute tillsammans hah.  Är i alla fall hemma nu och jag ska snart sätta mig ner och plugga (har en massa prov och är efter som satan) Sista året i nian är inte att leka med vet ni. Som imogon, har två stycken nationella och känner liksom "ingen" press alls. Får man ens ha två prov på en dag, speciellt nationella? Lärare planerar och lägger upp saker väldigt konstigt *suck* .. Dom har ju liksom själv varit barn en gång i tiden och borde veta hur man känner sig, ellerhur? Aja, det som är säkert är att jag inte ska bli lärare!

mot lund!

Sitter här och äten en kärleksmunskaka, har liksom inte ätit på två dagar så är tyvärr rikigt hungrig..
Men ska åka med mamma till Lund nu så jag får hoppas att vi äter något gott där hihi.


perfekt för strandväder

Min morbror var nyss här hemma och visa sin nya bil, snygg va?..

  


fel låt vann igårkväll

Trodde inte alls att den lilla hemmatjejen som tävla i idol skulle vinna melodifestivalen. Lite chockad faktiskt, tycker att låten passar bättre att spelas på en restaurang, ett fik eller någonting. Men låten var inte dålig! Hon har en obehagligt bra röst för att bara vara 18 år gammal och vi kommer få höra mer utav henne men tror faktiskt inte att hon kommer komma så långt i eurovision song contest tyvärr..

Salem Al Fakir med Keep On Walking som kom på andra plats borde lätt ha vunnit, i alla fall enligt mig. Så blev lite besviken när han inte vann. Han skulle haft mycket större chans I think!..


I love to party!

Efter mycket om och men så började kvällen vid åtta med förfest hos ett par rikigt trevliga killar i Vellinge och det blev en lyckad start på den långa natten faktiskt. Efter det tog vi oss till strandbaden men vägen dit blev inte rikigt som vi hade tänkt oss hah, fick liksom gå väldigt långt i mina nya shoes och det gjorde ju ont såklart men Jakob hjälpe mig, så ett stort tack till honom!Y I vilket fall som helst, när vi väl kom dit så festa vi till halvtre med mycket nytt och trevligt folk och natten avslutades hemma hos en underbar tjej i Höllviken runt fyratiden. Så förutom den långa promenaden blev det faktiskt rikigt lyckat haha..


vi ses imorgon!

Ikväll blir det att festaloss och det ser jag verkligen frememot. Så detta blir det enda inlägget för i dag, hinner liksom inte med att blogga när jag ska göra allt annat. Handla grejor, fixa saker och sånt. Så önska mig en lyckad och trevlig kväll så ses vi förhoppningsvis imorgon om inget illa händer ..


silikon behövs!

Hann precis, hann till och med hanlda lite annat smått och gott med ..  Som, två par skor istället för ett par. En peak performance tröja, två packe svarta strumpor med inehåll av 3 par i varje! Plus ett par silikoninlägg till dom nya klackarna inför imorgon. (annars gör det ont när jag dansar tyvärr) 

Här nedan kan ni se på resultaten, vad tycks?..

   


fixar nya skor!

Måste skynda mig iväg nu eftersom jag är tvungen till att handla nya klackar till imorgon och varuhuset stänger om 1 timme. Lite panik hah, men ska verkligen skynda mig nu!

party in black?

Ska förmodligen testa och ta fram vilka kläder som jag ska ha imorgonkväll när jag är ute och festar, och som det ser ut nu blir det antagligen ett svart linne/klänning med ett par svarta tights eller ett par svartglittriga leggings med ett silvrigt nitskärp i midjan och ett par svarta klackar. Faktiskt skitsnygg!

Så ska fixa lite med det nu, så får både jag och ni se vad det blir imorgon..


klär av mig naken och..

..hoppar in i duschen nu och har bara 45 minuter på mig innan Grey's Anatomy börjar. Gaaash, blir snabbt!
Brukar liksom alltid duscha i 1 timme hah, men nej inte idag. Får snabba mig nu haha..

jag är kär

Fick hem min efterlängtade tidning ELLE idag och ska jag vara ärlig, så älskar jag den tidningen! Det finns så många tips om det senaste som man ska ha på sig och en massa annat. Jag tycker faktiskt att alla modeintresserade tjejer borde köpa eller prenumera på denna undarbara tidning! It's worth it..

 


visst kan han!

Det blev en rikigt lyckad simträning och alla är nöjda och glada nu, även jag hihi.. han är ju sååå dukig!

 


En snabbis innan utgång

Ska iväg om 20 minuter för min underbara hund ska simma på djursjukhuset. Det är inte bara tjocka personer som behöver motion, även djur och alla andra människor behöver det och just simmning är en jättebra tränning. Speciellt för musklerna. Där kom ett tips till hah..

lagom är alltid bäst!

Jag brukar inte vara kritisk mot tjocka personer, eller dom som är lite smått överviktiga. Dom kan vara hur trevliga som helst faktiskt, det är inte utsidan som man ska gå eller falla för sägs det ju. Personligheten är helheten hos en människa och det är det som räknas! Ändå lägger man märke till en tjock person snabare än en smal person och idag la jag märke till en tjej som tyvärr är väldigt stor i mina ögon. Hon hade klätt sig i svart för att kunna se smalare ut och visst är det ett smart tänkande från hennes sida? Men problemet var att hon bara såg ännu större ut och då börjar man ju tänka om hon ens har en spegel hemma? ..jag menar, det var inte snyggt och ingen annan upplevde det som snyggt iheller. Om man vet att man är överviktig så borde man ju göra någonting åt det om man inte trivs med sin kropp, ellerhur?

så här är några tips, fall i fall..

 Om du har hund tillexempel, ta en runda extra om dagen istället för att sitta inne och kolla på tv.
Börja ät rätt mat, som sallad och sånt istället för snabbmat och andra onyttiga smaskigheter.
Ut och spring, att röra på sig är alltid bra oavsätt om man är tjock eller smal.

var på ultraljud idag

..och blev rikigt irreterad eftersom sjuksköterskan var 20 minuter försenad och när hon väl kom, tog det ytterliggare 20 minuter till för själva undersökningen. Plus att det var första gången för mig med, så var lite smånervös såklart. Men det gick jättebra när jag väl lugnat ner mig över situationen haha!..



sånt upphåll, kan knappt tro det..

Har inte bloggat på ett bra tag nu, ungefär ett halvår sedan sist. Men just ikväll kände jag för att skriva ett inlägg, lite konstigt hah men så kan det ju vara ibland, ellerhur? Man sitter och kollar igenom några bloggar och kommer helt plötsligt ihåg att man har en egen och så blir man sugen, so I'm back..

..Aja, sitter och drogar "Kesha - dancing with tears in the eyes" Blir helt pepp på att göra vid mig och sticka ut och festaloss, har ju ingen skola imorgon så why not haha? ..nej men allvarligt talat, det får räcka med nästa helg för då kommer det bli lite galet, gaasssh!Y..


RSS 2.0