valborgsmässoafton!

Nu blir det till att stressa som satan eftersom jag har varit i stan hela dagen. Jag måste in i duschen, äta, sminka mig, välja kläder och en massa annat inför den kommande kvällen. Jobbigt va!? ..

Det blir förfest -> lokalfest -> efterfest, vilket lär bli underbart! Hoppas att eran kväll också blir det..


jag måste verkligen öva nu..

..för att jag har nämligen ett prov imorgon som avgör mitt slutbetyd i geografi. Hm? Attans också

 

Taggar inför valborgsmässoafton!

Hm? Det har varit mycket tjat om valborgsmässoafton men nu äntligen så vet jag vart vi ska ska vara någonstans och det känns skitskönt faktiskt, jag har liksom haft lite panik om man säger så hah .. Det är bara  två dagar kvar och inte förrens idag fick jag klara besked om allting, bra framförhållning va? ..det blir lokalfest med otroligt mycket folk på hemmaplan och skulle det vara så att det blir kaos, som det antagligen blir så har vi en reservplan hihi. Så kvällen blir lyckad i vilket fall som helst!

Vad ska ni göra denna fredagskväll?


Kanal5 skriker efter mig..

Jag har varken haft tid eller ork till att blogga sedan igår eftersom jag har varit på så pass dåligt humör plus att jag har hart otroligt mycket att göra när det gäller min skola. Hm? Icke alls bra  ..

..så jag tycker faktiskt att jag är värd att kolla på Desperate Housewives som börjar om 10 minuter!


I'm so tired of this drama..

Hur kan man ha så låg självkänsla att man går runt och snackar en massa skit om allt och alla? Jag är så fruktansvärt irriterad för tillfället att jag inte rikigt vet hur jag ska förklara det. Tänk er att ni tror att ni känner en person rikigt bra och sen får reda på att den personen egentligen inte är din vän, utan bara snackar en massa skit om dig. Det blir förmycket av allting och man blir illamående rent ut sagt, det som är en ren självklarhet för en själv är inte det för någon annan. När folk går runt och tror saker om en som dom sedan skapar ett rykte om, börjar man ju nästan att skratta. För helt ärligt nu, det är ju synd om dom människorna som inte har något eget liv utan som måste gå och lägga sig i andras, right!?  ..

gott,gotti,gottgott!

Alltid en söndags bästa måltid! Hihi..

 

på sommarhumör?

Sådär ja, då var jag hemma igen och det känns faktiskt väldigt skönt eftersom jag somna imorse och inte inatt. Hm? Vad kan det bero på haha? Så jag är ganska så slut om ni förstår hah .. Aja, ikväll blir det kanske fest ändå eller bara en chillkväll, jag får helt enkelt se vad kroppen säger.

Här är i alla fal två bilder på hur jag har sett ut idag, helt lagom klädd för en konfermation. Right!?

 
Jag har förresten fått rikigt mycket beröm för min söta odd molly klänning hhi!


mot kyrkan nu!

Jag har precis tagit på mig min ljusrosa odd molly klänning och mina gräddvita tights med en gräddvit kofta och mina vita klackar, faktiskt skitsnyggt/sött och anledningen till att jag är så "söt" är att jag ska iväg på min kusins konfermation om 30 minuter, så det är snabba ryck! (bilder kanske kommer) ..

Två hemligheter i ett inlägg!

Jag har precis tagit en 20 minutare och gaaash vad härligt! Dock blev jag lite röd/bränd i ansiktet men det har försvunnit nu, plus att jag gick osminkad i stan! det har liksom aldrig hänt haha! ..jag har dessutom aldrig solat solarium iheller, så det var lite små läskigt och jag blev knappt brun hah.

(hihi ni ser den lilla randen va? men är brunare än på bilden)..

  


herregud, vad har jag gjort?

..sorry för att jag inte har uppdaterat på ungefär 24h? .. Det kan bli så när man har fullt upp i sitt liv ibland, man hinner liksom inte med att sitta vid datan då right? Så när jag inte har bloggat har jag..

* Haft samtal/möte!
* Hälsat på släkten! (längesedan nu faktist) = duktig!
* Varit hos frisören och klippt mig! (Idag)
* Fått en tjänst att utföra i sommar,
hm? vad kan det vara?..
* Planerat helgen!  Wie..

I hope they like me as I am..

..attans, nu ska jag iväg på ett samtal/möte om hur det går får mig i skolan. Hm? 

hellre en killkompis, än en tjejkompis..

Hela kvällen har jag suttit och snackat med en massa olika killvänner, både närastående och nya. Vilket har varit underbart rent ut sagt, jag älskar dom allihopa och det är faktiskt så mycket skönare att ha killkompisar ibland. Det känns som att man kan snacka om så mycket mer även om det kanske låter konstigt för vissa men dom gör alltid allt för att få en på bra humör och kommer med förslag som en tjejkompis kanske aldrig skulle kunna tänka sig ens, plus att om det är en rikigt bra killkompis så sviker han inte en lika lätt och man kommer sällan i konflikt med honom. Det orkar man liksom inte! ..


I dimman på stranden igår!


Emilia, Jakob, Mattias och Felicia ♥


Emilia, Mattias, Jag och Felicia ♥


Love (Edward Cullen? )och Emilia ♥


Emilia och Mattias ♥


mina nya festdagar är på måndagar!

Denna måndagskväll blev ganska så vild, eller ska jag säga gårdagen eftersom det är tisdag nu?  ..hah,festade i alla fall på lite smått med trevligt folk på stranden och just nu sitter jag hemma hos min underbara vän Felicia och nej det är inte konstigt att festa på en måndag, inte när man har varit hemma en hel helg helt själv. Ni måste ju ändå förstå mig, ellerhur!?


Ni ser att jag har varit sjuk va?..

Här är två bilder som egentligen inte borde publiceras men bara för att visa er hur roligt jag har haft de nu när jag har varit sjuk så får ni se dom hahah ..

 

min mamma hindrar mig från att festa..

Jag har precis blandat ihop Olw's dip mix med fräsch smak av tomat och lök och satt in i kylen, som sedan kommer att serveras med en fylld skål av estrella's 50% mindre fetthaltschip. Ni förstår att jag ska ha myskväll va hihi? .. Tänkte ha det idag med min underbara mamma eftersom hon har varit så snäll mot mig nu när jag har varit sjuk, snällt av mig att vara snäll tillbaka va? 

..kan ni ens tänka er att jag är hemma på en lördag, jag som blev frisk idag och är sugen på party!?

Såja, då var jag mätt för hela veckan!

Mums, jag har inte ätit någonting på två dagar så jag var faktiskt tvungen att börja lite så smått idag. Jag har ju gått ner två kilo sedan i torsdags, perfekt till beach 2010 liksom men jag behöver faktiskt mat om jag inte vill sluta som en anorexia. Så därför började jag lite lungt med frukost/lunch idag, nyttigt och gott! Dock orkade jag knappt hälften, min mage vill inte det som jag vill tyvärr .. Hm?

Alla som är sjuka borde ta det lungt med maten, en kycklingpastasallad är perfekt att börja med!

 

äntligen är min älskling hemma igen..

..och det känns verkligen jätteskönt eftersom jag har saknat min lilla pärla väldigt mycket! ..den gick att laga och jag är otroligt glad för det, speciellt nu när jag ligger hemma och är sjuk hah ..

två stycken kloka åsikter från min sida!

Jag har alltid sagt att jag aldrig, verkligen aldrig ska skaffa barn. Utan istället lägga alla pengar på mig själv, köpa fina kläder, åka utomlands och leva livet liksom. Man förstör ju sin kropp och det är inte mannen som tjatar om barnet som ska gå runt och bära på de i 9 månader. Visst jag kanske framstår som en bitch nu men helt ärligt, alla har olika åsikter! Självklart tycker jag små bebisar är översöta vem gör inte det!? ..men dom är inte lika söta när som skriker, bråkar och skiter ner sig ellerhur!?

Om jag tänker framåt i framtiden så är jag väldigt tveksam, jag kommer liksom alltid ha en hund och det kommer vara tillräckligt för mig. Det kommer ju att vara som min lilla bebis och det är redan dyrt nog, right? Men jag är bara 16 år, så jag kommer ju förmodligen att ändra mig hah. Man vet aldrig!?

Jag måste i alla fall hylla alla pappor, det är så gulligt att se en pappa med sin pojke eller flicka!


Min natt har varit förfärlig

Sorry för jättedåligt uppdaterande men jag har mått dåligt ända sedan i måndags och i natt spydde jag 12 gånger, plus att jag har legat i sängen hela dagen med 42 graders feber men jag var tvungen till att gå upp nu. Är liksom rikigt uttråkad haha .. Ni måste ändå ha förståelse till det!

man gör allt för dom man älskar, visst!?

Efersom jag har varit borta hela helgen har jag knappt haft tid med min älskade hund och det märks väldigt tydligt på honom att han har saknat mig. Hm? Så nu ska jag äntligen sätta mig ner framför tv'n och se på en bra film och mysa med honom, så snäll jag är va hihi!? ..

 

jag hoppas att ni alla provar på detta!

Det var faktiskt rikigt svårt att dansa om jag ska vara ärlig men det var i alla fall rikigt roligt och det är det som räknas, right!? ..tänk er sen när man kan det rikigt ordentligt, så sexigt det kommer att se ut hah

 


I'm going to shake, shake and shake

Herregud säger jag bara, jag ska iväg och dansa magdans om 45 minuter haha ..

Mot stan!

Nu ska jag duscha och fixa till mig rätt så snabbt, lite jobbigt faktiskt. Jag hatar nämligen att stressa, det finns nästan ingenting värre om jag ska vara ärlig men vad gör man inte för en fika och en shoppingrunda på stan med sina härliga tjejvänner ?..


Beger mig till stranden snart!

Nu ska jag fixa mig inför kvällens strandfest, packa ner filtar, dricka och varma kläder. Även om det är fint väder just nu, så blir det ju kallt senare ellerhur? ..Och just på en strand blir det som kallast tyvärr men det blir nog lyckat ändå haha, perfekt fredagsmys liksom och en bra start på våren/sommaren!

När får affärerna in snygga kläder!?

Idag har jag i stort sätt bara varit i stan med några tjej och killvänner, ätit gott och småshoppat lite. Det var vädligt trevligt faktiskt och supermysigt för den delen också. Jag handlade inte så speciellt mycket som ni ser för att det finns typ ingenting för mig i stan just nu. Hm? Jag som är shoppingsugen hah  ..

 
(en härligt supersnygg t-shirt när man är brun och två par söta spetstights, ett par vita och ett par gräddvita)


jag har miljontals tankar i mitt huvud!

Idag blev jag preliminärt antagen till mitt förstaval på Drottning Blankas gymnasieskola vilket känns sådär faktiskt. Jag tycker rikigt mycket om själva inriktningen som jag har sökt in på, det är inte där felet ligger. För det som jag tvekar på är om det är en skola för mig. Skolan är nämligen väldigt liten och där går i stort sätt bara tjejer, man vill ju ändå lära känna mycket nytt folk och det gör man ju inte på en liten skola. Hm? Då är en större skola bättre kanske? ..  Så just nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra, om jag ska sökaom tackvare att jag tycker som jag tycker eller om jag ska behålla valet för min framtids skull?

Säg vad ni tycker så är ni söta!?




Har äntligen lämnat min bebis!

..btw så lämnade jag ifrån mig min älskade lilla bebis idag (min mobil) och i två veckor ska jag klara mig att vara utan den, det känns faktiskt redan nu fruktansvärt tyvärr. Satan att den bara tog sitt liv utan några tecken på att vara självmordsbenägen sådär, precis som att den gjorde det för att retas haha ..

Samtidigt som jag var inne och klagade hittatde jag en annan liten pingla som jag hoppas på ska bli min inom kort. Ni vet väl att jag har kollat runt på lite olika mobiler i veckan? Fall i fall min mobil inte går att laga och den som jag blev mest intresserad av heter: Sonny Ericsson X10. Visst är den superdupersnygg!?

Någon som vet om det är bra förresten?


förlåt men jag var faktiskt tvungen

Jag berättade för er igår att jag kände en riktig vårkänlsa, right? ..så jag var tvungen att åka in till stan idag och att ta med mamma verkade vara perfekt! Vi fikade, shoppade och hade det väldigt mysigt tillsammans. Ni vet en sån mamma-dotterrelation? ..Självklart så handlade jag, men inte så mycket. Hm? Men det gör absolut ingenting, jag hittade liksom inte så mycket och på fredag ska jag ju in till stan igen. Så förhoppningsvis fylls min klädstång på då istället.  ..det är underbart att ha pengar hihi!

Här nedaför är det lilla som jag handlade idag ialla fall

  
(söta sommriga underkläder i en gul läcker färg och en svart överrsnygg vår/sommar skinnjacka)


jag borde ta det lite lungt..

Hm? Ska nog slå mig ner i soffan och checka lite tv nu, det är ju Dating in the dark och Desperate housewives snart vilket jag absolut inte får missa, det är liksom det man längtar efter på tisdagarna. Börjar dessutom att må lite halvkasst tyvärr, attans också! Jag som ska festa hela helgen, hm?..

Jag är verkligen på vår/sommarhumör

Jag äter alltid god mat oavsätt om det är nyttigt eller onyttigt haha, kolla bara så smaskigt och nyttigt detta är som jag åt för en liten stund sedan!? ..Visst är jag duktig och visst ser det gott ut?! ..Jag kan ju inte ha mer vår/sommarkänlsa än att äta gott också ju, speciellt fisk. Det är ju så summerstyle, right ?..

 

just in time

Hihi, fick precis hem min efterlängtade "Elletidning" och den kunde inte ha kommit på en bättre dag än idag eftersom jag känner en underbar vårkänsla. (tidningen är ju fylld med fantastiska tips också) Ni vet när man bara är sugen på att ta av sig vinterjackan och sätta på sig vårjackan? När man hellre vill sitta ute och äta på restauranger än inne? Och när man bara vill shoppa, shoppa och shoppa!? .. Visst är det en härlig känsla jag känner? Våren bjuder dessutom på nice väder för det mesta, vilket är väldigt positivt!

 Så om ni vill ha en massa vårinspiration, köp då tidningen så snabbt som möjligt!

 


när jag taggade inför en burgare igår!!!

Hihi, såhär såg jag ut igårkväll hemma hos Elin, söt va!? ..ser ungefär lika lost och tuff ut just nu haha..

 


dagens/kvällens goda tips

För vissa ser det äckligt ut och för andra gott, för mig ser det helt okej ut. I alla fall när man är hungrig och inte alls är sugen på att stå och laga mat. Det är fet mat ja, och jag har ätit fet mat nu i två dagar men vet ni vad? Man går inte upp i vikt av det och skulle det nu vara så att man gör det, så finns det ju alltid gym att gå till efter själva måltiden .. För det är faktiskt så att man får lov skämma bort sig med lite gott ibland även om det kanske inte är så bra för hälsan, men då får man ju fixa det efteråt bara. Ellerhur!?

 Så gör som jag och betäll hem en kebabtallrik!

 

Lämnar min bebis imorgon!

Attans också! Det räknas ju som det är söndag idag, även fast att det är måndag ..hel korkat ju, jag som trodde att stan's affärer och sånt hade öppet men nejdå. Så jag får lämna in min lilla älskling imorgon istället och för varje dag som går saknar jag den allt mer och mer. Tänk er så mycket en mobil kan påverka en människa, det är ju helt sjukt men det är faktiskt nästan alltid så att man planerar och fixar in sig överallt med hjälp av den, alla kontakter ligger ju tillgängliga, right? perfekt liksom! ..och när man då inte har den, då känner i alla fall jag mig, naken, rädd och exposed. Ni märker att jag saknar min bebis va haha!?.. 

Så nu har ni hela kvällen på er att tipsa om nya, bra och snygga mobiler.. (och ingen iphone tack)


Trots regnet sviker jag icke stan!

Somnade runt tre tiden inatt bredvid Felicia och vaknade upp på samma sätt för ungefär 15 minuter sedan. Just nu är hon inne i duschen eftersom stan väntar på henne, jag ska också in till stan fast med mammi hihi. Så överger henne snart. Måste ju lämna in min mobil, remember?  ..och om jag ska vara ärlig så hoppas jag på att den inte går att laga, så att jag kan få en ny haha  Så ge mig fina mobiltips är ni söta.

Mer info kommer senare (dvs, hur det gick med telefonen)..


02:36

Dom flesta sover antagligen nu och det borde jag faktiskt också göra men problemet ligger i att jag inte alls är trött plus att jag är hemma hos Felicia. Varför ska man sova då liksom? Det är dessutom sista natten som jag kan vara uppe länge innan helvetet börjar igen. Ucccsh, vill inte ens tänka på det hah ..


Hos elin

Hm? ..har inte gjort så mycket under helgen faktiskt (lite tråkigt) men jag har spenderat en hel del tid med mina underbara vänner, vilket ändå har varit nice och just nu sitter jag hemma hos Elin och väntar på att hon och Felicia ska komma tillbaka från stan med mat ifrån donken haha. Låter riktigt puligt ellerhur!? Vi blev helt plötsligt jättesugna alla tre hihi ..  And yes I know, det är fet mat but I'm lovin' it.
 


Hos felicia

Sitter just nu hemma hos min fina lilla pingla Felicia (min bästavän) och myser med henne, det blev en lugn kväll trots att jag var på festhumör typ haha. Vi gör inte så speciellt mycket utan sitter och kollar på en bra film och det är ändå skönt, vi kan behöva ta det lite chill båda två hah .. Och ja jag vet att det är lördag men vafan, ingen orkar köra i 190 en hel vecka hihi.

min lördag ser inte bra ut..

Jag vaknade för några timmar sedan men har inte hunnit med så mycket, minst att blogga haha. Har inte ens ätit någonting, så ska gå ner i köket och laga något gott nu. Börjar liksom bli lite hungrig hah, sen får vi se vad denna dagen erbjuder. Har ingenting planerat fötillfället och man kan ju se det hur man vill hah ..

..känner för att hitta på något roligt idag, det är ju lördag liksom!? gaaaash, rädda mig!

Visst är min farfar söt!?

Jag kom precis hem ifrån mina kusiner och det blev en rikigt mysig liten släktmiddag. Min älskade farfar var där som jag säker inte har träffat på 2-3 månader, har liksom saknat den gammla goa mannen och kolla så snäll han var hihi, fick nämligen ett påskägg och lite pengar. Han har visst saknat mig också ..

 

Det är härligt att kunna slappna av!

Jag kom nyss hem ifrån min syster och det var faktiskt riktigt trevligt, mysigt för den delen också! Tänk er att sitta 45 minuter i en jacuzzi och bara slappa, låter överhärligt va haha ? ..det är vad jag gjorde för en liten stund sedan och det var vekligen supermysigt hihi.. Känn er inte alls pressade på att köpa en!

 


Mot min syster!

Om en liten stund så åker jag hem till min halvsyster i Limhamn, vi ska ta en fika, snacka lite skit och bada jacuzzi. Nice som satan liksom hihi .. Bli inte alls avensjuka hah! Senare ikväll så åker jag hem till mina kusiner och äter god middag och efter det vidare på fest (förhoppningsvis) Så det blir en trevlig fredag!

jag är kanske den nya Audrina Patridge?

Varje gång jag får höra att jag är lik Audrina Patridge så blir jag faktiskt väldigt glad, jag menar hon ser bra ut, har en nice stil som jag verkligen tycker om och hon har en härlig personlighet. Det är rikigt många som har sagt till mig att dom verkligen tycker att jag är lik henne och det är skitroligt faktiskt. Själv tycker jag ju dock inte det, men vad tycker ni mina kära bloggläsare? Är jag lik denna snygga kvinnan?


(Audrina Patridge till vänster och jag till höger)


(Audrina Patridge till vänster och jag till höger)


Dagens frukost och lunch!

 

RSS 2.0