Nu blir det en snabbis!

Herregud, nu måste jag verkligen skynda mig! Ska nämligen vara borta om 45 minuter ..


Det var på tiden!

Precis innan jag skulle klicka hem en jättesnygg balklänning igår så tog den slut i min storlek, så typiskt när det bara är en vecka kvar hah. Så med lite panik och ilska åkte jag och mamma iväg till lund för att kolla lite i deras mysiga affärer idag och jag hittade en klänning direkt som just nu står i en påse brevid mig hihi .. Efter det så åkte vi tillbaka till malmö och handlade ett par skitsnygga skor som passar perfekt till! So I'm gonna look awesome!

 

your love is burning..

I see everybody around but it feels like we´re in private.
I know you want me so bad cause you just can´t seem to hide it and
all my worries help me put the past behind. We can´t lose it


Everything just comes together baby..


SPEX!





 








sex vanliga skoldagar kvar och..

..precis som alla andra avgångs klasser är det nu dax för våran att ta ett så kallat "spexfoto" som ett roligt minne av dom på högstadiet/i klassen. Låter kul va!? Så jag åkte iväg och handlade lite kläder inför spexfotot som blir av imorgon! .. vad tror ni att jag ska vara?

  

Lite bilder från i lördags!

 
Till vänster sitter Felicia och är söt, till höger försöker Martin och Lina spela fotboll!


Från vänster jag, Felicia och Lina. Fråga mig inte vad vi håller på med hah?..

 
Mitt knä och Felicia och Martin ♥

 
Från vänster jag, Felicia, Lina och Martin som sitter och myser..

Tre bilder från videdal i fredags!


Min älskade vän Felicia ♥

 
Felicia, Elin och jag inne på toan hah ..

Gårdagens lilla billiga shopping..

 
Ett tråkigt mörkgrönt linne från gina tricot och en underbart söt strandklänning från vila  400:-

It's party and summertime!

Sorry för jättedåligt uppdaterade men jag har faktiskt ett privatliv och andra saker att göra percis som alla andra vettiga människor, speciellt när det är helg och kroppen är fylld av en massa sommarkänslor ..

I fredags så var jag på hemmafest i Videdal med Lina, Felicia och Elin. Det var helt okej i och med att vi inte brukar umgås med sånt folk som var där direkt, plus att vi aldirg träffat dom innan iheller.

I lördags/igår på dagen så åkte jag till Nova Lund med mamma och Felicia sedan vidare till Entré för att hitta/leta efter en balklänning. Tyvärr gjorde jag inte det utan köpte en rikigt söt strandklänning istället, det innebär att jag får leta vidare en annan dag hah. Senare på kvällen så åkte jag med Lina och Felicia till Höllviken för att grilla med trevligt folk på stranden där. Kallt men mysigt! Efter det så gick vi och träffa lite annat folk som vi inte har träffat på rikigt länge nu, ungefär två månader sedan.

Bilder från båda dagarna kommer inom kort..

Nu märks det att sommaren är påväg..

Åkte in till stan vid tretiden med mina två närmaste vänner, Lina och Felicia och tog en 20 minutare .. Jag ska dessutom börja träna/gymma lite nu innan sommaren så att jag är i toppform till beach 2010 you know!? Jag har till och med börjat att äta mycket färre och nyttigare, så det ska förhoppningsvis ge resultat!


Dagens "shopping"

 
Min efterlängtade foundation från make up store .. 249:-


Och detta får ni vänta med att se vad det kan vara för någonting. Hm?..


nu är det andra bullar som gäller..

Ucccsh, denna veckan har verkligen inte börjat bra. Jag har nämligen ätit mycket skitmat och onyttigheter hah, så därför måste jag skärpa mig. Här är dagens frukost och lunch! Visst blir jag bättre!? ..

Gott, nyttigt, mättande och perfekt inför beach 2010!

 

Mot nova nu!

Jag har varit småsugen på att shoppa hela veckan, så när Felicia berättade att hon skulle åka till nova lund var det självklart att jag ville följa med. Så det där som jag befinner mig dom närmaste timmarna!

..ge några shopping/sommartips undertiden som jag är borta!

klart att han kan läsa, hallå!?..

Såhär ser min älskling ut just nu, riktigt glad efter att ha fått hem sin tidniing hah ..

 

I never meant to start a war..

They say I'm changing cause he showed me something that I couldn't see
He opened my eyes and he made me believe, now they're saying I'm crazy
They're so quick to judge when I think about someone new

Is this such a beautiful disaster?..


Jag kommer att inviga sommaren..

För om exakt en månad så fyller lilla jag sexton år och det känns faktiskt rikigt underbart eftersom jag är så trött på att vara femton hah, plus att det blir en bra start på min och alla andras ledighet .. Problemet ligger bara i vad jag ska önska mig eftersom jag fick en hund förra året. Hm? 

Men eftersom hela sommaren i-princip är planerad, så behöver jag pengar..


Jag blir bara sämre och sämre..

Nu ska jag göra en underbart god kycklingsallad, mysa med en film framför tv'n och bläddra lite i min älskade tidning som kom idag! Visst syns det att jag är sjuk hah!? (för det är ju trots allt fredag) ..


I can't be tamed..

Hm? Jag är fortfarande sjuk men det är fredag och jag måste verkligen hitta på någonting. Så jag ska faktiskt åka hem till min mormor i Hököpinge nu en stund, sen efter det ska jag vidare till Vellinge för att träffa min morbros sambos föräldrar. Så gullig jag är hihi ..


Jag är så trött på falska killar..

Jag fårstår inte hur killar kan vara så omogna och lägga ner energi på att leka runt med andras känslor precis som om det vore helt okej, hur dom kan manipulera tjejer till en massa saker bara för att toffla efter deras regler och dom falska orden som kommer ut ifrån deras munnar. Jag kan inte föreställa mig tanken att ens tänka det, hur man kan ha samvete till att göra något sånt. For those who don't know me, I can get a bit crazy och killar som inte inser vad kärlek handlar om gör mig faktiskt lite smått galen *suck* .. 


Attans också!

Det blev förmodligen förmycket av allting i helgen eftersom jag har varit sjuk sedan i måndags hah .. Det är därför som min uppdatering har varit rikigt dålig också tyvärr. Jag har bara legat i sägen och sovit om jag ska vara ärlig men jag var tvungen till att göra någonting idag. Så bilderna beskriver min onsdag, myspys framför tv'n med en bra fast konstig film och sen lite god mat (har liksom inte ätit sedan i måndags)..

 

Lite bilder från valborgsmässoafton!


Från vänster: Felicia, Elin, Jag och Emma hemma hos Lina ♥


Felicia, Elin, Jag och Emma

 
Elin's fina flaskor och jag ♥..

 
Till vänster en deckad Johan och till höger Felicia hemma hos Lina innan utgång! ♥

 
Till vänster en gullig Elin och till höger min förra lärare och Erik hah! ♥

 
Jag till vänster innan jag åkte till Lina och till höger har vi min glada bästavän! ♥

Angående varlborgsmässoafton..

..det var såhär att jag och tre tjejvänner förkröka och fixade oss hemma hos en tjej som heter Lina vid niotiden, vilket var helt okej i och med att jag och Lina har varit ovänner i 5 månader nu hah. Efter det stack vi på en trevlig lokalfest i närheten med rikigt härligt folk och även om det inträffade några små otrevligheter under kvällen/natten så var det ändå en nice stämmning. Så det var ett extra plus, whoa-oh-oh-oh! .. Vi kom dessutom bland dom första och gick hem bland dom sista haha, så typiskt oss men girls bring the fun of life så det var bara en ren tur för alla som var där, eller vad säger ni!? .. Halv fem deckade jag och Lina i varsin soffa i Felicia's vardagsrum, som ett bra tecken på en underbar kväll och natt!

Bilder kommer..


kommer att ha fullt upp i juni månad..

..hah, det blev en rikigt lyckad kväll i fredags faktiskt (mer information och bilder kommer i veckan)

Idag har jag planerat och pratat om den "tjänsten" som jag ska utföra i sommar, remember!? Det som jag ska göra är att passa min uppfödarens hund i en månad som jag har köpt min utav eftersom hon ska till Afghanistan och självklart får jag ekonomisk kompensation, vilket känns underbart eftersom jag inte har något jobb i sommar. (lov innebär ju att man är ledig, right!?) Så idag var hon/dom på besök!

 

RSS 2.0